Over mij

alpujarras tweede keer 037cropped-cropped-antwerpen-en-fotoshoot-laptop-eagles-060-211.jpg

Ik ben Annemarie Slee en sinds ik kan schrijven schrijf ik. Als meisje van zes was mijn grootste droom: boeken schrijven. En ik hield van paarden, maar die hadden we niet in de stad. Ik las ‘Manege Picadero’ en ‘Het ontevreden veulentje’. En ik verzamelde paardenplaatjes en keek ‘Black Beauty’.

Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool voor Economische Studies in Rotterdam en heb de universitaire opleiding ‘PR & Massacommunicatie’ afgerond in Utrecht. Tijdens mijn carrière in internationale marketing en later als communicatietrainer en coach miste ik het schrijven. En de paarden. Zij verschenen in mijn dromen, maar nog niet in het echte leven.

Na een aantal omwegen kwam ik in 2005 terug bij mijn oude liefde, schrijven, en werd ik tekstschrijfster in het bedrijfsleven. Ik werk aan een roman ‘De Kleuren van een Nachtmerrie’, binnenkort zal ik delen van dit verhaal posten op de HappyHorseWriting blog

Sinds 2015 zijn de paarden in mijn leven. Kim van Daetselaar ( Wisdom of Horses ) en haar paarden Astra, Nona en Sal lieten me zien waar ik de sleutel tot een belangrijk deel van mijn levensgeluk kon vinden; in het hier en nu, zonder verwachtingen.  Angelique Stoppelenburg van Angels & Horses gaf mij door haar praktische, geaarde aanpak veel plezier met haar prachtige paarden. In EDEN  leerde ik veel af en bij over werkelijk leiderschap, waarbij vooral de integratie van yin (de vrouwelijke, receptieve, intuïtieve kracht) en yang (de structuur gevende, directieve, veilige kracht) mij uiteindelijk de vrijheid schonk mijn eigen rustige, en tegelijkertijd, heel avontuurlijke weg in te slaan.