Mijn diensten

Wat kan Happy Horse Writing voor jou doen?

Happy Horse Writing is gespecialiseerd in het maken van websiteteksten, nieuwsbrieven en Facebookreclames die jouw stijl en stem intact houden. Ik luister aandachtig naar de boodschap die jij over wilt brengen en vertaal je (bedrijfs)essentie in woorden die bij jou passen.

Nieuwe website?

Je wilt een mooie website voor je bedrijf, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Je vindt schrijven lastig of gewoon niet leuk. Maar je wilt wel graag jouw bedrijf aan de wereld laten zien, en nieuwe klanten aantrekken.

In een gesprek leren wij elkaar beter kennen. Dit kan telefonisch, via Skype of op je bedrijf, bij je paard(en). Ik stel vragen over je werkzaamheden, je paarden en je bedrijfsdoelstellingen. Daarna schrijf ik een websitetekst die jouw persoonlijkheid (en die van je paarden) weerspiegelt en je bedrijfsessentie helder neer zet.

Prijs vanaf  € 597.

Second opinion

Je hebt een tekst, website of bedrijfsbrochure en je staat open voor een ‘second opinion’. Een scherp oog dat verder kijkt dan de spellingcheck van je tekstverwerker. Ik lees je tekst(en) kritisch, geef tips en suggesties en mogelijkheden waar je misschien zelf nog niet aan gedacht had.

Prijs vanaf € 197.

Nieuw(s)

Je hebt al een website die naar je zin is, maar wilt meer mensen op de hoogte brengen van jouw activiteiten. Een nieuwsbrief (of E-zine) is een goede manier om meer verbinding met je klanten te krijgen en je diensten beter te verkopen.

Prijs per nieuwsbrief vanaf € 179.

Een voordelige abonnement waarbij ik (twee) wekelijks of maandelijks een nieuwsbrief voor je schrijf is ook mogelijk.

Vliegensvlug op Facebook

Facebook is een vluchtig medium. Mensen vliegen door hun berichten heen. Een korte, wervende reclametekst voor je evenement die werkelijk de aandacht trekt en tot actie aanzet is goud waard.

Prijs per tekst vanaf € 97.

Neem  contact op zodat je bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient.