Blog

Het paard bij het woord voegen

Het heeft even geduurd voor ik voldoende moed had verzameld om te beginnen met bloggen. Want ik vind het best spannend om te laten zien waar ik mee bezig ben. Ik heb twee passies gecombineerd: schrijven en paarden. Ik heb het paard bij het woord gevoegd!

Schrijven doe ik al jaren, professioneel, commercieel en zakelijk. (En…als niemand het ziet, ook gedichten en verhalen). Paarden zijn pas sinds 2015 in mijn leven. Al droomde ik altijd al van hen. Ik sta nog maar aan het begin van het paardenavontuur, en toch (of misschien juist daarom) wil ik over hen schrijven.

Met Happy Horse Writing wil ik mensen die actief zijn in de paardenwereld (of dat willen worden) helpen bij het schrijven van teksten. Want als paardentrainer, paardencoach of wedstrijdruiter heb je een verhaal te vertellen. En soms is het moeilijk de tijd te vinden om je website of Facebookpagina te onderhouden. Happy Horse Writing kan je hierin ondersteunen. Want ik ben in de luxe positie dat ik de tijd, de paardeninspiratie en het schrijftalent heb. Om jouw liefde voor je paard, je werk en je unieke kwaliteiten voor het voetlicht te brengen.

 

Inspiratie komt te paard

En dan hoef ik nog niet eens daadwerkelijk paard te rijden. Alleen al in de buurt van een paard zijn, warmt mijn schrijfspieren op en laat de inspiratie stromen.

Sinds ik HappyHorseWriting ben gestart heb ik bijna geen tijd genomen om te schrijven.

Ik heb zoveel te vertellen dat ik niet weet waar te beginnen.

Dus….

begin ik waar ik nu ben.

Thuis op de bank, in Rotterdam. Waar ik wacht op het volgende hoofdstuk in mijn leven met de paarden. En al heb ik dit hele jaar nog geen paard gezien of aangeraakt, I am writing like heaven.